Groep 4/5B

Groep 4/5 is een leuke en gezellige klas met 26 kinderen! Juf Marjan staat op maandag en dinsdag voor de klas en juf Femke op woensdag, donderdag en vrijdag.

Het is heel belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt in de groep. Dat we samen kunnen lachen en over allerlei zaken eerlijk en open van gedachten kunnen wisselen. Daarom zijn we de eerste weken vooral bezig om elkaar goed te leren kennen en van elkaar te leren. De kanjerlessen staan hierbij centraal.

In de ochtend staan (begrijpend) lezen, rekenen, taal en spelling op het programma. In de middag de creatieve vakken, de zaakvakken en Engels. Gym en lekker samen bewegen vinden we ook leuk om te doen.
Variatie in het leeraanbod vinden we erg belangrijk, zo leren we niet alleen uit boeken maar trekken er ook op uit om opdrachten in de omgeving uit te voeren. De prachtige omgeving van Gorssel leent zich hier uitstekend voor en daarnaast hebben we natuurlijk de Vullermoestuin. Daar fietsen we om de 2/3 weken (behalve in de winter) naar toe om groenten en bloemen te verzorgen.

We werken bij alle vakken vaak met coöperatieve werkvormen. We leren veel van en met elkaar. Ook werken we met weektaken.

Daarnaast krijgen we dit schooljaar keuzeateliers! Dit gebeurt op de vrijdagmiddag en start in november. Dit kan variëren van bootcamp, dammen/schaken, tot Chinese les en bakken en nog veel meer!

We gaan er samen een goed en fijn schooljaar van maken!

 groep 4                                                          groep 5
               
     Klik hier                                               Klik hier