Groep 7 

Meester Ruud Egberts staat de hele week voor groep 7. In groep 7 wordt best veel van de kinderen gevraagd, er wordt dan ook keihard gewerkt! Hard werken wordt uiteraard beloond. Naast mooie resultaten kunnen de kinderen smileys verdienen. Elke smiley is punten waard. Aan het eind van de week worden alle punten bij elkaar opgeteld en wordt er iets leuks uitgekozen. Dat kan variëren van een 'kauwgomdag' tot een spannend weerwolvenspel...

We starten iedere ochtend met een inloop, vanaf 08:20 uur is iedereen welkom in de klas. 's Ochtends staan lezen, rekenen, taal en spelling op het programma. De verwerking wordt grotendeels op een Chromebook gemaakt. In de middag staan de zaakvakken en creatieve vakken centraal. Op donderdagochtend staan HVO en GVO op het programma, op vrijdagochtend sporten we in 't Trefpunt en in november starten de ateliers weer op vrijdagmiddag.

In groep 7 worden de kinderen verder klaargestoomd voor het voortgezet onderwijs. Stapsgewijs worden de kinderen steeds zelfstandiger, leren ze omgaan met tijd en verantwoordelijkheden. Aan het eind van het schooljaar krijgt iedereen een voorlopig schooladvies. Spannend allemaal, maar ook wel erg stoer.

Meester Ruud.