Groep 7 A

Groep 7A is een klas bestaande uit 27 leerlingen. Meester Ruud Egberts staat de hele week voor de groep. Na vorig jaar kennis te hebben gemaakt met het werken op Chromebooks, werken wij er nu dagelijks mee. De verwerking van rekenen, taal, spelling en enkele zaakvakken gaat digitaal.

 In groep 7 wordt best veel van de kinderen gevraagd, er wordt daarom ook keihard gewerkt. Eind groep 7 wacht de entreetoets, daar worden de kinderen voor klaargestoomd. Hard werken wordt beloond! Naast een mooi resultaat kunnen de kinderen smileys verdienen, elke smiley is punten waard. Wekelijks worden de punten opgeteld en wordt er iets leuks uitgekozen. Dat kan variëren van een ‘kauwgomdag’ tot een spannend weerwolvenspel.

 We starten iedere ochtend met een inloop, vanaf 08:20 uur komen de kinderen naar binnen. In de ochtend staat lezen, rekenen, taal en spelling op het programma, in de middag staan zaakvakken en creatieve vakken centraal. Op maandagmorgen hebben wij gym, op vrijdagmiddag wordt binnenkort gestart met de keuzeateliers.

 

Op naar een fantastisch schooljaar! 

Vullerschool op Facebook