Groep 8A

Welkom op de pagina van groep 8a!
Groep 8a is een gezellige klas met 21 leerlingen. 

Op dit moment staat meester Martijn Koene van maandag tot en met vrijdag voor de groep. Na de kerstvakantie komt juf Lidian Sneller terug na haar zwangerschapsverlof en zal zij op donderdag en vrijdag voor de groep staan. In de groep werken we op chromebooks. We verwerken rekenen, taal en spelling digitaal. Een mooi concept wat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen en zorgt voor directe feedback aan de kinderen.

Tijdens de zaakvakken, Engels en het zelfstandig werken aan de weektaak werken we veel samen met groep 8b. De leerlingen krijgen dan de vrijheid om zelf een plek en een maatje te kiezen om mee te werken. 

Groep 8 is het laatste jaar van de basisschool en daarom een bijzonder jaar! Door hard te werken aan de vakken, werken we naar de eindtoets toe en vervolgens naar een mooie musical aan het einde van het schooljaar. En ook gaat groep 8 op schoolkamp. Verder moeten de kinderen een belangrijke keuze maken dit schooljaar samen met ons en hun ouders. Naar welke school ga ik volgend jaar? Waar ga ik me verder ontwikkelen? 

Kortom een uitdagend jaar voor groep 8!

Vullerschool op Facebook