Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad geeft adviezen en neemt besluiten over onderwerpen die met het beleid van de school te maken hebben. De MR op de Vullerschool bestaat uit drie ouders en drie leerkrachten. Zij kunnen rechtstreeks invloed uitoefenen op het beleid van de school, vanuit het advies- of instemmingsrecht, afhankelijk van onderwerp. De directeur is geen lid van de MR, maar neemt wel deel aan het gedeelte van de vergadering waarin de mededelingen van de school aan de orde komen.

Adviserende rol

De medezeggenschapsraad overlegt met de directie en geeft gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen, zoals:
* verbetering van het onderwijs
* het kiezen van leermethodes
* personeelsbezetting (vacatures, stageplaatsen, scholing leerkrachten en groepsformatie)

GMR

De elf openbare scholen in Lochem vallen onder één bestuur. Daarom is er ook een gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) met afvaardiging van elke school. Er is een oudergeleding en een personeelsgeleding van in totaal 10 personen; 5 ouders en 5 personeelsleden.

Wie zitten er in onze MR?

oudergeleding

Bob van 't Klooster          Ava van Baaren          Marielle Haafkes

teamgeleding

Sien te Grotenhuis      Marijke de Groot        Lidian Sneller

Femke Hof

Vergaderingen

25 september 2019
notulen
21 november 2019
notulen
21 januari 2020
agenda  notulen
18 februari 2020
 agenda  notulen
24 maart 2020
vervallen ivm sluiting door coronavirus
21 april 2020
27 mei 2020
23 juni 2020

De vergaderingen van de MR zijn openbaar*. Alle ouders van de Vullerschool zijn van harte uitgenodigd om de vergaderingen bij te wonen.

*In uitzonderingsgevallen kunnen er redenen zijn om een onderdeel van de vergadering niet openbaar te laten zijn. In dat geval wordt dit van te voren kenbaar gemaakt.

Contact

Ouders die meer willen weten over de MR of een onderwerp willen bespreken, kunnen contact opnemen met een lid van de MR. Een email sturen is ook mogelijk naar mr@vullerschool.nl Ouders kunnen dit e-mailadres ook gebruiken om een onderwerp in te brengen voor een volgende MR-vergadering.

jaarverslag 2018-2019
De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad